Woninginrichting-Aanhuis.nl

CONTACT

Ekkersrijt 4115
5692 DD Son
0499 47 67 39
ekkersrijt @woninginrichting-aanhuis.nl
Bezoek de website

Met Woninginrichting-Aanhuis.nl richt je jouw hele woning van boven naar beneden compleet in. Wij helpen jou niet alleen met deskundig advies, maar we nemen ook werk uit handen. Wij werken met vakbekwame experts op het gebied van stofferen, monteren, vloeren leggen, schilderen en behangen. Service staat bij ons hoog in het vaandel!
Voor het allerbeste interieuradvies kun je een afspraak maken in onze showroom, zowel voor advies bij jou thuis als in de winkel.

Garantiesysteem

De organisatie Woninginrichting-Aanhuis.nl staat garant voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van haar dealers. Wij werken samen met landelijk vooraanstaande merken, met de daarbij behorende productgarantie. Bij eventuele problemen of klachten is de showroom in jouw gebied de aangewezen partij welke benaderd dient te worden. Verloopt dit niet naar tevredenheid, dan kun je een mail sturen waarna wij deze beoordelen en bemiddelen om tot een gepaste oplossing te komen.
Alle dealers van Woninginrichting-Aanhuis.nl werken met dezelfde betalingsvoorwaarden. Wij werken met een aanbetaling van 25% en restfactuur van 75%.

CBW-erkenning

Elke vestiging van Woninginrichting-Aanhuis.nl is CBW-erkend. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die jou als consument extra goed beschermen. Ze zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld. Hierin zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als je iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie. Klik hier voor de algemene voorwaarden.