Op LEEF! draait het om bewust van het leven genieten. Bezoekers willen hun (vrije) tijd kunnen besteden aan activiteiten die ze écht leuk vinden. Maar liefst 61% bezoekt LEEF! gericht om zich te oriënteren op de invulling van vrije tijd en het vinden van een geschikte vakantie. Bovendien is het een doelgroep met bestedingsruimte, voor 75% is de kwaliteit van een (reis-)product belangrijker dan de prijs. Daarom wordt op LEEF! 2018 een speciaal gedeelte ingericht voor aanbieders van reizen op de Vakantieboulevard.

Deelnemers van de Vakantieboulevard kunnen bezoekers gericht advies te geven over de verschillende mogelijkheden en informeren over hun reisbestemmingen.

Beleving en inspiratie staan voorop, reisaanbieders worden dan ook gestimuleerd om interactieve standactiviteiten aan te bieden zoals het bezoeken van een vakantie-bestemming met een VR-bril, foto’s voor een green screen of het proeven van lokale lekkernijen. Op de Vakantieboulevard gaan bezoekers op een laagdrempelige manier op zoek naar hun ideale vakantie. Dat biedt u als deelnemer zeer gerichte contactmomenten!

Bijzonderheden
Inclusief gratis profiel op de website van LEEF!
De Vakantieboulevard wordt actief meegenomen in de communicatie; in persberichten, de nieuwsbrief en extra aandacht op de websites.

Specificaties
Stand is 3 x 2 = 6m² Inclusief standbouw*, ronde tafel, 3 stoelen, verlichting en tapijt.

Ontdek onze andere themapleinen

Mooi & Gezond plein

Dagje uit plein