Spreker: Phyllis den Brok

Phyllis is praktijkspecialist op het gebied van eten & drinken binnen wonen, welzijn, zorg en onderwijs.

In haar workshop ‘Meer eten minder zorg!’ gaat ze op een praktische manier in op hoe eten & drinken kan bijdragen aan een grotere mate van zelfstandigheid en een betere kwaliteit van leven.

D.m.v. veel praktische voorbeelden zie je hoe je door zelf te blijven snijden, maaltijden klaar te maken en actief te blijven bij de boodschappen allerlei vaardigheden blijft trainen op fysiek, sociaal en mentaal vak. Waardoor dit niet alleen veel minder kans geeft op ongelukjes of vallen, maar dat dit ook zorgt dat je op andere terreinen de dingen kunt blijven doen die je belangrijk vindt, zoals je hobby blijven uitoefenen of op bezoek gaan bij je kleinkind.

In het boek ‘Meer eten minder zorg!’ legt Phyllis den Brok uit waarom het juist belangrijk is om zoveel mogelijk van de dagelijkse dingen rondom eten & drinken zelf te blijven doen. En niet te snel te grijpen naar dienstverlening die dit allemaal overneemt.

Wil je het een keer uitgebreid uit haar eigen mond horen? Kom dan naar de bijeenkomst van Phyllis den Brok. Iedereen is welkom en de toegang is gratis.

Phyllis den Brok is praktijkspecialist op het gebied van eten & drinken binnen wonen, welzijn, zorg en onderwijs. Zij is auteur van het recent verschenen boek ‘Meer eten minder zorg!’, waarin op een praktische manier beschreven wordt hoe eten & drinken kan bijdragen aan een grotere mate van zelfstandigheid van onder andere de oudere mensen, met een betere kwaliteit van leven.

Zij is projectleider van het project ‘Langer Zelfredzaam’, dat momenteel in opdracht van de gemeente Bernheze, Laverhof, zorgverzekeraars en GGD Hart voor Brabant in Heeswijk-Dinther wordt uitgevoerd.

Voor meer informatie kunt u Phyllis den Brok contacten via phyllis@phliss.nl