Dagvoorzitter Leo Bisschops, voorzitter KBO Brabant

Begin volgend jaar zijn er nieuwe verkiezingen voor de Provinciale Staten. Welzijn, wonen, zorg en gezondheid van en voor ouderen behoren daarbij tot de meest besproken onderwerpen. Tijdens +Genieten is er daarom een politiek debat met vertegenwoordigers van de politieke partijen met het thema: OUD WORDEN IN BRABANT.

De debatleider, Leo Bisschops voorzitter KBO Brabant, legt de partijen diverse stellingen voor. Maar ook het publiek heeft een rol en krijgt ruimschoots de tijd om zelf vragen en stellingen voor te leggen aan de debat-deelnemers.

Zou je ook wel eens rechtstreeks een vraag willen stellen of een voorstel willen doen aan onze politici? Vragen zoals: Zijn de belangen van ouderen goed geregeld? Hoe zorg je nu dat je in Brabant comfortabel en veilig oud kunt worden? Zijn er voldoende passende woningen en blijft de zorg voor iedereen betaalbaar? Worden we goed geïnformeerd over de mogelijkheden tot zinvolle tijdsbesteding en genieten van de oude dag? Wil je weten wat ouderen mogen verwachten van de provinciale politiek? Nu heb je de kans!

Kom ook naar het evenement +Genieten. Op donderdag 22 november start om 15.00 uur het debat, je bent van harte welkom.