Stichting Zorg & Wonen Glorieux

CONTACT

Geldropseweg 170
5613 LN Eindhoven
040 294 75 00
info @glorieuxpark.nl
Bezoek de website

Glorieuxpark in Eindhoven biedt alle zorg op maat op één adres, van verzorging tot verpleging. Daardoor kunnen bewoners meestal op ons park blijven wonen, ook als hun zorgbehoefte verandert. Zorg & Wonen Glorieux helpt bewoners bij het behouden van de eigen regie over hun leven. Afhankelijk van de zorgbehoefte en individuele wensen, vinden onze bewoners hun eigen plek in het verzorgingshuis of de diverse kleinschalige leefstijlwoningen.

Locatie

Glorieuxpark is een prachtig, rustig privéterrein waar alleenstaande ouderen beschermd kunnen wonen en gasten in alle rust kunnen verblijven. Leven met en zorgen voor elkaar is het uitgangspunt voor onze bewoners én medewerkers.

Deze oase van rust aan de Geldropseweg in Eindhoven is niet ver gelegen van het centrum van Eindhoven en al haar voorzieningen, maar eenmaal op het park waan je je in een geheel andere wereld. Het terrein is ruim 12 hectare groot. Alleen al door de fysieke afmetingen van het park wordt de nodige ruimte en rust geschapen, waardoor elke bewoner in alle rust kan genieten van de prachtige natuur op het park. Glorieuxpark is echt een unieke locatie te noemen.