Rinette Zorg

CONTACT

Baltesakker 17, 5625 TC Eindhoven
0499 37 69 94
info @rinettezorg.nl
Bezoek de website

 

Thuiszorg met een lokaal accent, dat wilt u toch ook? In onze visie krijgt u niet zorg van een organisatie, maar van mensen: de medewerkers van Rinette. Gemotiveerde, betrokken en zelfstandige medewerkers, die er alles aan doen om u de passende zorg te geven waar u van op aan kunt. Dag in, dag uit. Die ondanks alle regeltjes toch tijd weten te maken voor een praatje en een kopje koffie. Zo dichtbij moet zorg zijn, vinden wij. Daar voelt u zich beter bij. En wij net zo.

De voordelen van onze kleinschalige organisatie Rinette is opgedeeld in regio’s van enkele gemeentes. Onze medewerkers werken in teams per gemeente. Daardoor kunnen we de zorgverlening zo inplannen dat u zoveel mogelijk vaste zorgverleners over de vloer krijgt, en zoveel mogelijk op de tijden dat u dat uitkomt. Zij zijn ook uw aanspreekpunt voor wijzigingen in de planning. Voor andere vragen kunt u terecht bij onze klantenservice van 08.00 tot 17.00 uur.

Kwaliteit en veiligheid Onze zorgverleners komen in de persoonlijke levenssfeer van cliënten. Ze helpen met opstaan, aankleden, uitkleden en naar bed gaan. Ze helpen hen met de medicatie. Daarom staat veiligheid staat bij ons voorop. En voeren we jaarlijks zelf diverse controles uit. Zo houden we elk jaar een cliënttevredenheidsonderzoek, bestuderen we klachten goed en hebben we regelmatig contact met de Inspectie voor de Gezondheidszorg en verrichten we om het jaar een Risico-inventarisatie en -evaluatie over de veiligheid van de werkplekken van onze medewerkers. Rinette heeft het HKZ kwaliteitskeurmerk.