REMEON Beveiliging

CONTACT

Atoomweg 280 B
3542 AB Utrecht
030 7600 7000
info @remeon.nl
Bezoek de website

Zit jouw deur élke nacht op slot?

Misschien beantwoord je deze vraag wel met een ‘ja’. Dan zeggen wij: goed bezig!
Het is erg belangrijk om je huis of bedrijfspand te voorzien van goede sloten en deze ook te gebruiken. Maar, is dit voldoende om ongenode gasten te weren?

Nee, helaas. Inbrekers worden steeds handiger, en deinzen zeker niet terug voor een perfect afgesloten woning. Maar ook het snel ontdekken van een potentiele brand is van levensbelang. Conclusie:

Om een veilig gevoel te creëren, is een beveiligingssysteem een absolute must!

Denk niet in problemen maar in oplossingen

We horen je denken: een beveiligingssysteem… een hoop gedoe en technische praat. Natuurlijk, een gevoel van veiligheid is zeker belangrijk, maar toch… Daar moet je echt even zin voor maken. En dus, schuif je het voor je uit.

Wij zeggen: niet doen! Want helaas behoren inbraken tot de realiteit van de dag: maar liefst 1 op de 7 huishoudens wordt slachtoffer van een inbraak. Daarbij kent Nederland jaarlijks zo’n 6000 woningbranden. Dat zijn er wel 16 per dag! Misschien dus toch niet zo gek om eens wat aandacht aan beveiliging te schenken.

Wij geloven heilig in de stelling: ‘voorkomen is beter dan genezen’. Goed, je zit niet te wachten op ongenode gasten in je huis of bedrijf. Logisch. Maar we begrijpen ook dat je niet zit te wachten op een hoop technische verhalen en rompslomp. Of een te ingewikkeld alarmsysteem in je woning of bedrijfspand.

Waar je wél op zit te wachten is een zorgeloos bestaan. Een veilig gevoel in je eigen leefomgeving. Een duidelijke oplossing, maar wel met een flinke dosis gemak en comfort.

Wij bieden je zo’n oplossing. Graag zelfs. Beveiliging hoeft echt niet ingewikkeld te zijn! We komen graag bij je langs om de juiste producten uit ons assortiment te koppelen aan jouw wensen. We maken een systeem op maat, een passend pakket dat aansluit op jouw behoeftes.