Nooit meer maaien

Kunstgras is ideaal voor in uw tuin, op uw balkon, op een speelplaats of speelveldje en op sportvelden. Kunstgras heeft vele voordelen ten opzichte van normaal gras.

Nooit meer gras maaien, altijd een mooie groene grasmat, kunstgras is huisdiervriendelijk, fi jn voor mensen met hooikoorts, minder last van ongedierte in uw gras én kunstgras is vrijwel onderhoudsvrij. Kunstgras Eindhoven (Hans Verstraaten Hoveniers) richt zich al jaren op het aanleggen en onderhouden van tuinen bij particulieren of bedrijven. Ook voor het kopen van kunstgras kunt u dus bij ons terecht.

Kunstgras leggen kan een hele klus zijn. Wij kunnen ons daarom goed voorstellen dat u deze werkzaamheden liever uit handen geeft. De specialisten van Kunstgras Eindhoven helpen u graag verder. Ons hoveniersbedrijf heeft jarenlange ervaring met het aanleggen van kunstgras. U bent daarom altijd verzekerd van vakkundig aangelegd kunstgras! Wilt u het kunstgras van ons graag eerst zien en voelen? Bezoek ons op standnummer 99 tijdens de +Genieten beurs en laat u verrassen door het zachte en natuurlijk ogende kunstgras van het merk Fibergrass (vezels van TenCate). Daarnaast bent u vanzelfsprekend ook welkom in onze showtuin in de Hurk aan de Speelheuvelweg 6a, 5652 CH te Eindhoven.