Hoe ga ik alles financieel regelen? Welke aanpassingen kan ik aan de woning doen,  welke rol speelt techniek daarin en hoe blijf ik mijn dagelijkse dingen, zoals het huishouden, doen? Op deze en veel meer vragen gaan we in met liever thuis!

liever thuis! is een onderdeel van +Genieten waar slimme producten en praktische diensten samen komen die het woongemak en leefcomfort verhogen. Voor nu én later.

Ontdek de kunst van het ouder worden

Op liever thuis! maak je kennis met een grote gevarieerde groep van aanbieders die laten zien wat er allemaal mogelijk is om comfortabel, veilig en met plezier thuis te blijven wonen. Of je nu komt kijken voor jezelf, je ouders, vrienden of juist vanuit een professioneel oogpunt de beurs bezoekt. De deelnemers staan voor je klaar met een uitgebreid advies afgestemd op jouw situatie.

Het aanbod op liever thuis! brengen we onder in drie categorieën:

Gemak

Elektrische fietsen, trap- en huislift, aangepast sanitair, auto-aanpassingen, audio- en visuele hulpmiddelen, en meer...

Ontzorgen

Maaltijdservice aan huis, boodschappendienst, thuiszorg, notaris, financieel advies, patiëntenverenigingen en meer...

Veiligheid

Woningbeveiliging, communicatie-systemen, personenalarmering, brandweer, anti-slip vloer, valpreventie en meer...

Hoe kun je tot op hoge leeftijd plezierig blijven wonen en leven?

liever thuis!, onderdeel van +Genieten, is de grootste beurs in Nederland op het gebied van comfortabel en slim wonen tot op hoge leeftijd. Bezoekers kunnen zich informeren, producten uitproberen, direct in gesprek gaan met vele adviseurs, inspiratie opdoen en beleven hoe je je kunt voorbereiden op een toekomst waarin je de eigen regie en zelfstandigheid kunt behouden. 

Helaas kunnen je niet alles bepalen over de manier waarop je ouder wordt. Maar daarom is het des te belangrijker om zelf tijdig in te spelen op de factoren die je wel kunt beïnvloeden. Zo kun je extra op je gezondheid letten, oplossingen voor je ongemakken gebruiken en zorgen voor een veilige woon- en leefomgeving. Als je wacht tot je het echt ‘nodig’ hebt is het vaak te laat. Door tijdig op je veranderende behoeftes in te spelen en waar nodig voor ondersteuning te zorgen kun je juist actief van het leven blijven genieten.

Beursthema: leef!

Overzicht exposanten

Programma overzicht

Beursspecial 2018

Gratis uitleen scootmobiel

Provinciaal debat

NS trein combikorting

Praktische informatie