Tijdens leef! draait het om wonen, genieten en ontdekken. Bezoekers zien aan de hand van vele producten, diensten en activiteiten hoe zij het maximale uit hun leven kunnen halen op het gebied van gezondheid, vrije tijd, luxe en comfort.

De vernieuwde versie zal plaatsvinden onder de vlag van +Genieten en belicht alle facetten om optimaal van wonen en leven te genieten. Bij leef! ontdek je de mooiste reizen, de meest luxe artikelen, tips voor een optimale gezondheid en advies voor je woning of tuin. 

Ervaar hoe je alles uit het leven kunt halen

Op het themagedeelte leef! krijg je antwoorden op vragen als: hoe blijf ik gezond en vitaal? Wat kan ik allemaal doen en ontdekken in mijn vrije tijd? en met welke producten en diensten haal ik meer luxe en comfort in mijn leven?

Op leef! maak je kennis met een grote, gevarieerde groep van aanbieders die laten zien hoe je het maximale uit je leven kunt halen. 

Het aanbod op leef! brengen we onder in drie categorieën:

Gezond

Voedingsadvies, Sport en Beweging, Blessurepreventie, Ontspanning, Mental health, Voeding, Vitamines, Lifestyle en meer...

Woon

Verbouwingen, Domotica, Meubilair, Interieur, Gemak, Woonadvies, Tuinontwerp, Keukeninrichting, Sanitair en meer...

Geniet

Vakantie, Visagie en Styling, Persoonlijke verzorging, Ontspanning, Spa en Wellness, Luxe, Vrije tijd, Dagjes uit en meer... 

Het beste moet nog komen!

Waarom zou je bang zijn om ouder te worden als er zoveel is om van te genieten? Onderzoek van het Sociaal Cultureel Planbureau wijst uit dat mensen na hun veertigste alleen maar gelukkiger worden naarmate ze ouder worden. 

Ouder worden is een schitterend fenomeen, met enorme voordelen en mogelijkheden. Maar weten we nog wel echt wat genieten is? Hoe kunnen we nu echt het maximale uit het leven halen? leef! helpt daarbij en geeft je inspiratie om ervoor te zorgen dat je optimaal en actief van het leven kunt genieten.

Leef! je droom
Op het themagedeelte leef! ontdek je de meest luxe producten en comfortabele artikelen, maar ook ontvang je advies voor de inrichting en verbouwing van je woning of tuin. Je krijgt er tips voor een optimale gezondheid en goede persoonlijke verzorging, maar ook over bijvoorbeeld de toepassing van techniek in huis en leuke gadgets. Ook kunnen bezoekers inspiratie opdoen voor de mooiste reizen, de leukste dagjes uit en alles om er eens lekker op uit te gaan. Stel je dromen en ambities niet langer uit, maar geniet vandaag!

Je kunt leef!, onderdeel van +Genieten bezoeken op 22, 23 en 24 november 2018 in het Beursgebouw Eindhoven. 

Beursthema: liever thuis!

Overzicht exposanten

Programma overzicht

Gratis meespelen

Beursspecial 2018

Highlights van 2018

Infotainment theater

Praktische informatie