Financieel advies op +Genieten

Heb je verhuisplannen? Wil je weten wat de (over)waarde is van je huis? Laat gratis de waarde van je huis bepalen. Bezoek Duowonen en laat je adviseren door experts. Jij verkoopt de grond onder uw woning, maar kunt er gewoon blijven wonen. Hét voordeel hiervan is dat je meer financiële ruimte hebt voor leuke dingen!

Bij HelpenKiezen kun je terrecht voor begrijpelijke informatie op het gebied wonen. Zij nemen al je zorgen uit handen en geven je advies op maat. Zij helpen je met het vinden en kiezen van een geschikte woning. En wanneer ze voor je aan de slag mogen zullen zij in begrijpelijke taal alles uitleggen op het gebied van, rentes, bijhorende voorwaarders en leveren ze een uniek rapport met vergelijkingsoverzicht.

Wil je meer weten over de mogelijkheden om te beleggen of juist advies om vermogen vrij te maken? En vraag je je af hoe je nalatenschap goed kunt regelen, wat de mogelijkheden zijn voor een schenking of wat er komt kijken bij een levenstestament? Dan kun je terrechtb bij Notaris Kantoor Heleen Vaarten, een kantoor dat zich met name richt op het familierecht, met bijzon dere aandacht voor 55-plussers.

Er zijn veel verschillende exposanten aanwezig die je financieel advies kunnen geven. Kom dus naar +Genieten en ga op je gemak in gesprek met de professionals.