De Highlights van +Genieten

Zien, proeven, doen en beleven….

Er is enorm veel te zien en te beleven op +Genieten. Een grote diversiteit aan aanbieders laten je ervaren hoe hun producten en/of diensten je leven net dat beetje extra kunnen geven. Wij lichten daarom al een tipje van de sluier voor je op over wat je allemaal kunt ontdekken.

Gratis interieurontwerp

Ben je eens toe aan een make-over van je huis en ontbreekt het je aan inspiratie? Loop dan eens binnen bij stand 42 van Woninginrichting-Aanhuis.nl. Speciaal voor deze beurs krijg je een persoonlijk advies van een interieurexpert helemaal gratis! Of ga eens mee in de laatste woontrend en laat je op stand 80 informeren over stalen (binnen)kozijnen. Ook voor een betere nachtrust kun je je informeren, bij stand 194 van Correct Slapen kun je een matras geheel naar je persoonlijke slaapbehoefte laten maken.

Gezond en vitaal het leven door 

Natuurlijk willen we zo gezond en prettig mogelijk leven. Aandacht voor een gezonde leefstijl en welzijn is van alle tijden en wordt steeds belangrijker in onze 'participatiemaatschappij'.  Daarom worden door KBO Brabant dagelijks korte workshops gegeven over Blauwe zones, vitaliteit, welzijn en vooral wat dat betekent voor je dagelijkse leven. Daarnaast kun je hier op gezette tijden een aantal testen laten afnemen zoals een bloeddruktest of cholesterolmeting, maar ook evenwicht en spierkracht en 'hoe je je voelt'.

Maak van je tuin een paradijs 

Genieten van je tuin kan eigenlijk het hele jaar door. Het gaat er daarbij niet om wat de trends zijn of wat toevallig in de aanbieding is bij het tuincentrum. Stel jezelf de vraag wat je echt mooi vindt en wat je in je tuin wilt doen. Maak jezelf een voorstelling van het Hof van Eden, van het paradijs, en probeer daar iets van te verwezenlijken. Dan creëer je een plaats waar je gelukkig kan zijn. Een goed advies hiervoor krijg je bijvoorbeeld op stand 66 en stand 99.

Lekker lezen

Wat is het toch heerlijk om je lekker onder te dompelen in een goede roman of spannend boek. Gun jezelf het plezier van lezen, het is nu (weer) makkelijker dan ooit. Er zijn verschillende exposanten die je hier mee kunnen helpen, door bijvoorbeeld een leesloep of laat je lekker voorlezen met een uitgebreid assortiment audioboeken. Zo is het leesplezier weer voor iedereen binnen handbereik!

De schaapjes op het droge

Heb je verhuisplannen? Wil je weten wat de (over)waarde is van je huis? Laat gratis de waarde van je huis bepalen. Wil je meer weten over de mogelijkheden om te beleggen of juist advies om vermogen vrij te maken? En vraag je je af hoe je nalatenschap goed kunt regelen, wat de mogelijkheden zijn voor een schenking of wat er komt kijken bij een levenstestament? Er zijn hiervoor op alle dagen experts aanwezig die je gericht kunnen informeren met een persoonlijk advies.

Gratis hoortest

Bij iedereen gaat het gehoor op een gegeven moment achteruit.  Sterker nog, vanaf je 18de kan je steeds minder hoge tonen horen. Het is dan ook slim om regelmatig je oren te laten testen. Ga dus eens langs op stand 190 en krijg gratis een hoortest van een professional.

Een snel herstel

Gepulste elektromagnetische velden en koude lasertherapie, het zijn unieke behandelmethoden van Carpus. Op stand MG5 kom je alles te weten over deze methodes voor versneld herstel van breuken, wondbehandeling, pijnbestrijding en behandeling van o.a. artrose. Maar je kan er ook terecht voor massage, dry-needling, fysiotherapie, pedicure en schoonheidsbehandelingen.

Bevries je vetcellen

Heb je last van ongewenst vet op bepaalde probleemzones als de buik, heupen en de rug? Je kunt het vet laten bevriezen en het op deze manier kwijtraken. Zodra je de behandelde vetcellen bevriest, sterven ze af en worden ze in de periode na de behandeling op een natuurlijke manier door het lichaam afgevoerd. Hierdoor verdwijnt de vetcel permanent uit het lichaam. Bij BreSaa op stand MG2 kunt u het zelf ervaren!