Cura Corde

CONTACT

Postbus 6, 5500 AA Veldhoven
085-0495111
Info @curacorde.nl
Bezoek de website

Zorgverlening en hulpverlening
Wij zijn een nieuwe organisatie die zich vooral richt op betere huishoudelijke zorg en individuele begeleiding. In veel gemeenten in Zuid-Oost Brabant hebben wij een contract met de gemeente. In andere gemeenten kunt u zorg inkopen met een persoonsgebonden budget (PGB).

Waarom doen wij het anders?
Wij vinden het heel jammer hoe de bezuinigingen vanuit de overheid door veel organisaties zijn doorgevoerd. Dit heeft er toe geleid dat de zorg en het werken in de zorg er niet beter of leuker op is geworden. Wij zijn er van overtuigd dat dit ook op een andere manier kan! Door te doen wat we beloven, duidelijk aan te geven wat u kunt verwachten, samen met u te kijken wat u nodig heeft, te overleggen hoe uw wensen het beste vormgegeven kunnen worden en de tijd voor u te nemen. Bij ons bent u geen nummer en krijgt u niet één vast pakket aangeboden.

Hoe doen wij dat?
Wij geloven niet in mooie panden, imposante wagenparken, een dure managementlaag en bonussen! Wij geloven in eerlijk werk, eerlijke salarissen en eerlijke zorg. Daarom hebben wij geen kantoorpand, geen secretaresses en geen interne afdelingen. Wat we doen, doen we goed en wat overbodig is laten we achterwege.