Beurstraining

Voor het behalen van een optimaal succes op de beurs geldt dat de juiste voorbereiding voor een groot deel het succes bepaald. Niet alleen haal je dan meer succes uit een beurs, het wordt ook alleen maar leuker!

Door het volgen van de beurstraining zorg je ervoor dat de standbemanning met plezier en doelgericht aan de slag gaat. Daarmee worden passanten bezoekers. En bezoekers klanten. Want plezier en professionaliteit verkopen! Met een deelname aan de beurstraining zorgt u ervoor dat u vooraf, tijdens en na de beurs de juiste handvatten heeft om het optimale uit de beursdeelnamete halen.

Deze training is gratis en exclusief te bezoeken voor exposanten van leef! en liever thuis!

In het kort

U krijgt begeleiding van een bekende en gerenommeerde trainer, te weten Han Leenhouts van Sales and Pepper. Meer informatie vindt u op: www.salesandpepper.nl

Alle aspecten van een succesvolle beursdeelname komen hier aan de orde. Het traject voor, tijdens en na de beurs wordt besproken en leidraad is de rol van de standbemanning. De training behelst persoonlijke, bedrijfs- en beursdoelstellingen maar ook praktische tips over presentatie, uiterlijk, het aanspreken van bezoekers en er wordt besproken op wat voor manier de beursdeelname optimaal deel uit kan maken van uw marketing- of communicatiestrategie.

Kortom bieden we onze deelnemers een zeer interessante trainingsmiddag die helpt om het maximale uit de beursdeelname te halen. Van de eerste voorbereidingen tot opvolging na de beurs.