Bereikbaarheid van de beurs

Bereikbaarheid met openbaar vervoer

Beursgebouw Eindhoven is perfect bereikbaar via het openbaar vervoer. Het Beursgebouw ligt direct naast het NS- en het centraal busstation van Eindhoven, op maar 2 minuten loopafstand en midden in het centrum van de stad. Dit jaar hebben we zelfs een leuke samenwerking met de NS en reis je nu lekker voordelig met deze kortingsactie!

Bereikbaarheid met de auto

Met de auto is het Beursgebouw goed bereikbaar. Onder het Beursgebouw bevindt zich parkeergarage de Bijenkorf en in de directe nabijheid vindt u P1 Parking Mathildelaan en P1 Parking Kennedyplein. Bekijk deze link voor de plattegronden.

Uitleen scootmobiels

+Genieten bezoeken met een mobiliteitsbeperking? Dat kan nu extra comfortabel!
Quingo stelt gratis 5-wiel scootmobielen beschikbaar voor beursbezoekers die minder mobiel zijn. De scootmobielen staan klaar bij de entree van +Genieten. Na een korte instructie van de aanwezige Quingo scootmobieladviseurs kunt u uw bezoek aan de beleefbeurs nu extra makkelijk beleven.

Wilt u per scootmobiel +Genieten ontdekken? Reserveer dan tijdig een gratis 5-wiel Quingo scootmobiel i.v.m. de beperkte oplage. Gebruik daarvoor de online reserveringsoptie als u tickets bestelt via: www.plusgenieten.nl/tickets/

Bekijk ook eens de pagina praktische informatie op +Genieten.