Deelnemen als exposant

Presenteer uw bedrijf aan meer dan 0 geïnteresseerde bezoekers!

0

Dagen

0

Uren

0

Minuten

0

Seconden

Deze beurs heeft ons een enorme boost gegeven in nieuwe klantcontacten. Hierdoor konden wij vele ouderen voorzien van veiligheid in huis.

Remco van Beek
Remeon

Dit is voor ons de leukste beurs van het jaar, leuke onderlinge contacten met de standhouders en een enthousiast en gezellig publiek. 2018 wordt voor ons het 6e jaar.

Gijs Braakman
Correct Slapen

In 2017 hebben we voor het eerst deelgenomen aan LEEF! / liever thuis! dit was voor ons een succesvolle én zeer prettige ervaring!

Fred van der Boom
Deurmeesters

Om je te helpen het maximale uit je deelname te halen, bieden wij een aantal extra tools aan waar je gebruik van kunt maken. Uiteraard lichten we dit graag persoonlijk aan je toe.

Waarom exposeren op +Genieten werkt

Bezoekers van +Genieten bieden een zeer kansrijke doelgroep met een hoog eigen woningbezit, hoog besteedbaar vermogen en een hoog gemiddeld gezondheidsniveau. Zij vinden kwaliteit belangrijker dan prijs, kopen liever nieuw dan een occasion, gaan meerdere keren per jaar op vakantie en gaan voor luxe en comfort in huis. Bij de keuze van de aanschaf van een nieuw product of dienst gaan ze voor organisaties die betrouwbaar en professioneel overkomen.

Er is geen betere plek om deze doelgroep te overtuigen van jouw producten en diensten dan op de thema’s leef! en liever thuis! Of je nu op zoek bent naar de actieve 60-plusser of de senior die bewust zelfstandig blijft in de eigen woonomgeving.

Kom dus in actie en ontmoet ook jouw nieuwe klanten!

Optimaal wonen en leven wordt belicht aan de hand van twee thema’s:

Bezoekers ontdekken bij het thema liever thuis! oplossingen die het woongemak en leefcomfort kunnen verhogen. Voor nu én later.

Veiligheid - Ontzorgen - Gemak

Op leef! kunnen bezoekers ontdekken hoe zij het maximale uit hun leven kunnen halen op het gebied van wonen, vrije tijd, luxe en gezondheid.

Gezond - Woon - Geniet

Onderscheid jouw organisatie op een van onze themapleinen!

Vakantieboulevard

Mooi & Gezond plein

Dagje uit plein

De partners van +Genieten:

Inschrijven als exposant